MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 21 de gener del 2013

MINI FEMENI = NOVA VICTÒRIA!


BASQUET BASE MOLINS 79 – BASKET ALMEDA2 29

Tot i que la diferencia en el resultat al final del partit era important el començament del primer període no ho feia presagiar.  Així al començament l’equip de l’Almeda va saber aprofitar molt bé la nostra poca intensitat defensiva per avançar-se en el marcador. El segon període vam saber reaccionar i vam capgirar el marcador amb un 13-0 que a la postre seria un missatge del que serien les altres parts. En aquest període la col·locació i intensitat defensives varen ser les adequades. La distància d’un braç respecte l’atacant i amb les mans actives permetien moltes recuperacions de pilota i sortir al contracop (i per tant aprofitant les avantatges que havíem generat).  Un altre aspecte a ressaltar var ser la faceta del rebot ofensiu (amb una gran quantitat) la qual cosa ens permetia, en el cas que falléssim, disposar de segones i terceres oportunitats. Això va lligat amb un dels nostres objectius d’atac (ser l’equip que més vegades llança a cistella). Un aspecte que vàrem treballar durant la setmana, la passada sobre bot, es va poder posar en pràctica gràcies a la gran quantitat de contracops en superioritat.

Per contra ens cal millorar els atacs estàtics (5c5) amb més moviment per part de les jugadores sense pilota per evitar que col·lapsin la zona les jugadores rivals. Amb talls i canvis de posició obliguem a les defensores a seguir-nos i alliberant espais a un costat o altre, per tot seguit intentar aprofitar-los per atacar la cistella.  Ens cal millorar encara la passada de pit o amb pot i evitant en la mesura del possible les passades bombades per sobre el cap fàcils d’interceptar per l’equip rival.

Amb tot, la feina que portem a terme a cada entrenament ens ha de servir per tenir una bona base de cara a l’any vinent on el canvi de cistella serà un punt important.

Ànims i a seguir treballant en la línia que ens portarà a realitzar un bàsquet ràpid i atractiu per les jugadores.

L’entrenador/a.
Quim Vilella/Eva