MANYANET MOLINS

dilluns, 21 de gener del 2013

JUNIOR = SETMANA CLAU, HEM DE TORNAR A GUANYAR!

C.B Artés 57 - Sant Miquel Arcàngel 54

Partit complicat el que va disputar l'equip junior a camp del Artés, pista històricament difícil, i a on l'equip local va jugar molt valent, amb gran encert desde la línia de 6,25m, a més disposa de jugadors que tenen un bon 1x1, i ens va castigar constament en les canastes aconseguides en segones opcions gràcies a una bona feina de rebot ofensiu.

Per la nostra banda vam aconseguir una renta de 10 punts al marcador al segon quart però no vam saber gestionar-la correctament. El resultat al descans era de 26 a 28 punts.

Un mal percentatge de tir dels nostres jugadors, unit a una defensa del Artés sempre al límit de la falta va aconseguir colapsar el nostre atac. Tot i així vam tenir opcions d'empatar amb un triple a 5 segons del final que literalment es va sortir de dintre.

Hem de millorar la concentració quan juguem fora de casa ja que patim massa contra rivals que hauriem de controlar millor.

Aquesta setmana és clau per tornar a entrenar bé i preparar el partit de dissabte vinent  a casa contra el C.B.Papiol a on s'espera que hi hagi molt bon ambient.