MANYANET MOLINS

dilluns, 21 de gener del 2013

SÈNIOR = CUARTA DERROTA!!

CB ARTES C  68 -  SANT MIQUEL ARCANGEL 57

Partit complicat a casa del tercer classificat, tant pel camp (a la zona de Manresa tothom sap com són els arbitratges i avui no ha estat una excepció), com el tipus de joc (els equips d’aquesta part de Barcelona normalment juguen molt dur). Calia doncs jugar un partir molt seriós i amb concentració els  40’ i no ha estat així.
Inici fred del segon quart, on encara que hem estat al partit, es veia que ens faltava concentració. Certes pèrdues de pilota fàcils i alguna errada a l’atac també fàcil, ha fet que amb un 14-10, anéssim al descans amb un marcador de 37-26 en el primer temps.
Al tercer quart em començat de nou freds, inclús hem perdut totalment la concentració i a falta de 2’, estaven 20 punts a sota. Dos temps morts seguits sembla que ens ha tret la pressió del partit, i ha girat la dinàmica i amb un 1-8 finalitzava el quart en un 53-39.
Últim quart amb la tendència del final del quart anterior ens portava a una parcial de 3-13 a colocar-nos a només 4 punts, però no hem aconseguit posar-nos per davant i entre les errades nostres i les decisions arbitrals en contra, ens han portat a un marcador final de 68 a 57.
La conclusió és que amb equips d’aquest nivell, ens cal estar els 40’ concentrats. Hem de millorar el saber estar en pista desde que trepitgem el camp de joc. Ens costa molt entrar ràpidament en joc i mantenir-nos tensos i treballant al partit i així és complicat guanyar a equips de la part alta de la classificació. El fet de que l’equip rival hagi fet 11 triples, amb 24 punts del jugador 13 i el fet de fer un 7 de 19 en tirs lliures, són mostres de que ens cal millorar encara molts aspectes i no buscar raons en àrbitres o companys de les nostres errades. Si aconseguim millorar individualment, segur que anirem cap a dalt com equip.
Com a punt positiu, que hem lluitat fins al final i que hem acabat amb una actitud positiva. Res mes a dir, la següent prova contra el segon classificat dissabte vinent.