MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimecres, 7 d’octubre del 2015

PREMINI – LA PRIMERA EXPERIÈNCIA EN LLIGA

Després de tres setmanes de bons entrenaments, el dissabte va arribar l'esperat inici de lliga pel PreMini del Manyanet.

La cita venia acompanyada de grans dosis de nerviosismes, noves sensacions i de ganes de gaudir, tant per als jugadors, com per als pares com per al propi entrenador.

El resultat reflecteix la superioritat de l'equipo rival, una superioritat que era principalment física, 68 punts va anotar el C.B. Cerdanyola, enfront dels 22 que va aconseguir encistellar el nostre PreMini. 


Però deixant de costat el marcador, totes les lectures que es poden fer del partit són molt positives! Mai és fàcil encarar un nou repte on hi ha tant de desconegut (com per exemple l'àrbitre), però els nois van lluitar amb il·lusió des del primer minut fins a l'últim, van complir amb l'objectiu que es va marcar d'oblidar-se dels punts i preocupar-se per jugar i treballar en equip, per la qual cosa van finalitzar la trobada tots contents i orgullosos de la gesta que havien dut a terme, això si, sempre junts i en equip. 

Evidentment es va poder veure que hi ha una immensa quantitat d'aspectes a treballar i millorar, però aquesta és la gràcia del bàsquet, cada dia que passi serem una mica mes grans, i una mica millors ! 

Alvaro Giacomelli.