MANYANET MOLINS

divendres, 16 d’octubre del 2015

CADET - TOCA REACCIONAR!

MANYANET MOLINS  73  BÀSQUET MANRESA  “A”  84
Després d’una setmana d’entrenaments complicada amb nombroses baixes, fins a 4 jugadors han estat baixa, on només en els millors dels casos hem pogut ser 8 jugadors, rebíem la visita d’un rival complicat com era el Manresa.

El partit, tot i el marcador final, va ser de màxima igualtat, amb un mínim domini del marcador pel Manyanet Molins fins els darrers 5 minuts de partit, +4 al 1r quart +1 mitja part +3 3r quart. Però l’eliminació per 5 faltes de 2 jugadors a falta de 8 i 7 minuts pel final del partit, ens va deixar amb una rotació molt curta a la banqueta (només 7 jugadors) i amb l’equip esgotat física i mentalment. El parcial després d’aquestes eliminacions va ser de +13 per Manresa, deixant el marcador final en 73-84.
Ara toca aixecar-se i continuar treballant, a més d’anar recuperant lesionats i sensacions, en una lliga molt difícil on en cada partit es necessita estar al 100%