MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 1 de maig del 2014

INFANTIL - PRIMERA DERROTA A CASA!

Manyanet Molins 69 Joventut Badalona 90

Gran partit de bàsquet aquest matí a la pista de l'escola, primera derrota a casa de tota la temporada davant d'un gran ambient,  ple de públic com no recordàvem, nombrosos seguidors del nostre equip com molts entrenadors i jugadors d'altres equips de la categoria.

El rival d'avui és un dels millors d'equips a qui ens podíem enfrontar, Joventut de Badalona, format per jugadors amb talent i unes condicions físiques determinants per jugar a aquest esport al màxim nivell.


Podríem dir que avui ha estat un entrenament de luxe pels nostres jugadors de cara als reptes del futur més immediat, llàstima que la diferencia en rebots i intimidació que els aporta la superioritat física és molt gran per contrarestar-la amb les nostres armes. Tot i això els entrenadors valorem positivament el rendiment dels nostres jugadors, sempre valents, verticals i molt intensos, sense perdre mai la cara al partit.


Ara jugarem aquest cap de setmana el Torneig de Viladecans per continuar la nostra preparació abans d'encarar ja el moment clau de la temporada, les fases pel Campionat de Catalunya contra el Catalana Occident Manresa en partits d'anada i tornada (10/05 a Manresa i tornada 17/05 a casa).

Ànims nois, hem de continuar treballant!

Resultat descans 43-47

Dolors Sánchez