MANYANET MOLINS

dimecres, 30 d’abril del 2014

JUNIOR - DERROTA AJUSTADA!

Manyanet Molins 57 - A.E Esquitx Sant Sadurní 58

Últim partit de lliga a on ens jugàvem molt ja que l' A.E.Esquitx Sant Sadurní és un rival directe a la classificació. Inici de partit fred (7-12) encara que després vam imposar el nostre ritme de joc a la pista, al descans resultat 33-23. Vam mantenir les diferències al tercer període però al darrer quart vam encaixar un
parcial de 9 a 18 ja que no vam saber gestionar bé el marcador ni els nervis, vam fallar molts tirs lliures decisius al tram final.

Cal millorar la concentració en defensa per minimitzar les errades i treballar millor el rebot en ambdós cistelles, en canvi cal remarcar l'encert en el llançament exterior, 8 triples aconseguits.

Ara tot i que la competició ha finalitzat al tenir jornada de descans el proper cap de setmana hem de continuar endavant per mantenir la il·lusió per millorar de cara a l'any vinent.