MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dissabte, 4 de gener del 2014

INFANTIL - TORNEIG REI DE REIS - 2a JORNADA


Ahir vam disputar la segona jornada del Torneig amb sort dispar als dos partits disputats. A les 17h vam jugar contra un club històric com el Girona, equip que està al mateix grup de A1 que el nostre i contra qui jugarem la setmana vinent a casa per encetar la fase Regular. Vam jugar un partit intens, treballat, en la línia habitual d'esforç i concentració que ens va portar a una còmode victòria per 97 a 55 punts.

Més tard a les 22h vam jugar el partit que decidiria el primer lloc del grup contra possiblement el millor equip que ens hem enfrontat aquesta temporada, l'Unicaja de Málaga. Va ser un partit vibrant, espectacular, de tu a tu, a on no vam perdre mai la cara al partit tot i les dificultats que ens plantejava el rival. Al final, derrota per 82 a 71 en un fantàstic duel de bàsquet que ens marca el camí a seguir per poder continuar competint contra els millors.

Ara toca esperar rival, a priori semblava que ens tocaria jugar contra el Madrid "A" però ha quedat postergat a la lluita pel 7 o 8é lloc.

Som-hi nois, l'últim esforç!

Dolors Sánchez

Avui no tenim les estadístiques dels partits, hem jugat a Can Roca i només les confeccionen als partits disputats a Can Vinader!