MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 10 de gener del 2013

INFANTIL = OBJECTIUS FASE REGULAR!



Per aquesta temporada 2012/2013 la FCBQ ha variat el sistema de competició de la Fase Regular en la categoria infantil nivell-A pel que fa a la província de Barcelona. Enguany es farà una fase regular amb 4 grups de 6 equips cadascun que començarà el 12 de gener i acabarà el 16 de març. Seguidament és realitzarà una fase final, segons la classificació obtinguda en la fase regular, per establir el lloc en la classificació final de la categoria, que anirà desde el primer fins el lloc 23 i que durarà fins el 12 de maig.

El nostres objectius en la fase regular seran per una part acabar d'assolir els conceptes tècnics treballats fins ara, posant especial interès ofensivament en tres d'ells:        

- Córrer per davant de la pilota. 
- Jugar amb els mínims bots possibles.
- Netejar les línies de passades.

 I en defensa:

- Augmentar la intensitat defensiva.
- "Saltar" sempre que es pugui en defensa.
- Treball en la tàctica individual de la posició defensiva en el costat fort i en el costat dèbil.

D'altra banda i aprofitant que el temps juga al nostre favor i que amb el transcurs de la competició el desavantatge físic cada vegada anirà disminuint, intentarem acabar la temporada competint a un nivell més alt.

En la fase final de la competició la vessant competitiva augmentarà i l'objectiu serà assolir la millor posició possible en la classificació final. Aspecte  que  també hem de treballar per poder  afrontar la temporada vinent amb prou garanties, el nostre gran objectiu final, i pel que tant estem treballant aquesta temporada, que no és altre que aconseguir "COMPETIR AMB ELS MILLORS EQUIPS CATALANS DE LA GENERACIÓ DEL 2000"

Dolors Sánchez