MANYANET MOLINS

dilluns, 2 de desembre del 2013

SÈNIOR - DERROTA IN EXTREMIS!!

Manyanet Molins 57 - C.B. Sitges 67

Bon partit del equip sènior contra el líder invicte del grup. Bon inici els tres primers quarts, vam tenir el control i ritme del joc en tot moment, al finalitzar el tercer període el marcador reflexava un ajustat però favorable 47 a 43.

A l’últim període ens vam col·lapsar al no saber atacar la zona 1-3-1 que ens va plantejar l'equip rival, el parcial encaixat va ser definitiu 10-24. Vam arribar amb les forces molt justes al final i això va provocar errades greus de concentració. El moment clau va ser quan vam fallar 4 tirs lliures consecutius  a falta de 2 minuts per la finalització.

Un tema a millorar és la mala gestió de les faltes personals, fet que va provocar que l'equip rival pogués anar a la línia dels tirs lliures amb massa freqüència (34/54).

Ara bé un cap de setmana de descans que ens anirà bé per agafar aire i oblidar la ratxa de tres derrotes encadenades, hauríem de ser capaços de trencar-la el proper desplaçament al difícil camp del Sant Andreu.

Resultat al descans 32-30