MANYANET MOLINS

dilluns, 22 d’abril del 2013

SÈNIOR = DERROTA A CAMP DEL HORTONENC!

C.B. HORTONENC 69  – SANT MIQUEL ARCANGEL 49
Partit complicat a priori contra els segons, a casa seva i amb el fet de jugar diumenge tarda a la seva pista. El partit requeria molta concentració e intensitat si volíem poder tenir opcions a la victòria.
Ja es va veure des de el principi, que ells tenien més intensitat a la pista i encara que el començar en zona ens va permetre aguantar el 4 primers minuts amb un 4-6, un parcial de 19-2 deixava ja quasi sentenciat el partir, més que pel marcador (final del quart de 23-10), pel joc que es veia a la pista.
Segon quart amb la mateixa dinàmica,  defensa amb poca intensitat, poc nivell defensiu i poques ajudes, a més a més de que ells anaven forts a rebot i sense bloquejar el rebot, li hem donat segones i terceres opcions. A això s’ha ajuntat que a l’atac no hem estat un equip ordenat, base del nostre joc, això ens ha portat a un segon quart de 21-12. El marcador al final del primer temps era de 44-22, que reflectiu el joc i l’actitud d’un i de l’altre equip.
Inici del tercer quart amb canvi de dinàmica. Més intensitat defensiva i més paciència i millor selecció a l’atac. Un parcial de 1-11 ens ficava a 12 punts, però amb la rotació de banqueta, no hem aconseguit mantenir el nivell i 3 triples consecutius dels locals els tornava a distanciar. Final del quart en un 14-15, quedant el marcador en 58-37.
Últim quart de transició, amb intercanvi de cistelles. Un 11-12 ha deixat el marcador final en 69-49.
Sembla que desprès de la parada de setmana santa hem perdut el ritme que havíem assolit i que tornem a les errades de principi de temporada. Ens caldrà treballar aquesta setmana més els aspectes psicològics que els de joc. Si no tenim actitud d’esforç i sacrifici, és complicat afrontar els partits.
Queden 4 partits, l’important és mirar de ser competitius en tots ells, i acabar la temporada amb bones sensacions.
Tirs lliures: 5-6.