MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 2 de juny del 2013

FANTÀSTICA DIADA DE BÀSQUET!!

Quina gran Diada de Bàsquet vam poder viure ahir al Sant Miquel, feia anys que no viviem un ambient tan espectacular al voltant del nostre esport preferit i al que tantes hores i esforços hi dediquem.
 
 
 
Durant el matí vam poder gaudir de bàsquet de máxima qualitat, primer amb els nostres minicracks del equip Premini, que encara van tenir forçes per dominar el 3x3 del Esportíssim que es va celebrar a la tarda. El futur és vostre!!
 

 
 
Després va tocar el torn al Mini femení que un cop superats els nervis inicials va jugar sense complexes contra un rival de nivell A com és Barça-CBS. Gran experiència de la que segur en sortiran reforçades com equip. Sou molt grans!!!!
 

 
A la mateixa hora a les pistes exteriors vam poder viure un dels millors espectacles que es poden presenciar en bàsquet formatiu, els nens de P3,P4 i P5 en una pista i els de 1r i 2n de primaria en l'altra van disputar partits contra l'Escola del C.B Santfeliuenc. Pura esència de bàsquet!!!!!!
 
 
 
Cap al migdia i amb la pista interior a rebentar de públic com mai haviem vist, l'equip Infantil va jugar contra el F.C. Barcelona, un dels millors equips de la categoría a nivell nacional. Mentre les forçes van aguantar vam poder presenciar un duel d'un nivell altíssim, amb accions de mèrit per les dues bandes. L'esforç sempre te recompensa! 
 

 
Per la tarda l'equip cadet de 2n any va tornar a jugar contra la seva bestia negra d'aquesta temporada, el C.B Montpedrós, i tot i que van lluitar amb més intensitat i ganes que mai la sort els va tornar a girar l'esquena per només 1 punt de diferència. A continuar lluitant!!!
 
Més tard l'equip junior va jugar contra un bon equip com és el C.B. Gelida el partit que tancava la jornada, i més enllà del resultat vam poder tornar a comprovar que estem davant d'un grup humà de jugadors, pares i entrenador fantàstics. A continuar així, la temporada vinent en volem més!!!
 

 
 
I com a cloenda de la Diada vam compartir tots plegats el sopar de final de temporada, gran afluència, erem al voltant de 200 persones, ambient familiar, entrega de premis per a tots els jugadors i entrenadors, trofeus pels guanyadors de la Lliga interna del Tir Lliure i per finalitzar un espectacular video resum de tota la temporada que ens va posar a tots "gallina de piel". Gràcies Francesc!!!


 
 
La temporada vinent tornarem amb nous reptes, noves il.lusions i amb més força que mai!!
 
1,2,3 SANT MIQUEL!!!!!!!!!!!!!