MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 16 d’abril del 2013

TROBADA ESCOLES DE BASQUET A VILADECANS!


 

Aquest dissabte vam anar amb els nostres jugadors de l'Escola de Bàsquet del Sant Miquel a fer una Trobada al CB Viladecans.
La trobada va consistir en partits de 15 minuts. En total vam jugar 4 partits i al final vam fer un joc de cloenda.
L'equip va iniciar la trobada una mica adormits... Però a mesura que avançava el matí vam anar despertant. Es tractava de la primera vegada que els nens de l'escola de bàsquet jugaven un partit fora del Sant Miquel. Tot i que la pista era més llarga i a les cistelles no hi havien les nostres "fletxes" al final l'equip es va adaptar i va acabar la trobada jugant amb VALENTIA (paraula que caracteritza el nostre joc com a Escola Formativa).
 
 
Finalment, despres dels partits i del joc de cloenda, vam fer una fotografia de grup i ens van oferir una bossa amb esmorzar per cada participant.
Els entrenadors pensem que la trobada va ser molt positiva perquè els nens de l'escola de bàsquet van poder experimentar el que se sent quan es juga a un altre camp que no és el teu, la pista és diferent i tant les cistelles com les pilota poden variar una mica. La sensació inicial és de desconcert, però estem molt contents perquè pensem que l'equip és va saber adaptar molt bé.
 
 
Per últim, volem agraïr als pares i familiars el seu suport incondicional, gràcies per acompanyar-nos!
Ara, fins la propera Trobada el dia 27 d'Abril al Sant Miquel... Us hi esperem a tots!
Entrenadors de l'Escola de Bàsquet