MANYANET MOLINS

dilluns, 15 d’abril del 2013

CADET 2n ANY = PARTIT EMOCIONANT A SANT BOI!

Bàsquet Llor 66 - Sant Miquel Arcángel 76

Victòria contra el Basquet Llor en un partit que afrontàvem amb només 7 jugadors disponibles. L’equip ha sabut adaptar-se perfectament a aquesta circumstància, maximitzar els avantatges d’aquesta situació i minimitzar les debilitats.
Primera part bona on hem arribat al descans amb un avantatge de 7 punts.  A la segona meitat un mal inici sobretot en atac, on hem estat molt espessos, ha fet que l’equipo rival s’enganxés molt ràpid al partit i empatés fàcilment, arribant al final del període amb un desavantatge de 4 punts. Inici de l’últim quart amb una cistella del rival que els hi donava un màxima diferència a favor de 6 punts. A partir d’aquí perfecte reacció del nostre equip, de mica en mica hem sabut anar remuntant fins tornar a donar la volta al marcador. Fins i tot han quedat forces per finalitzar el partit amb un avantatge de 10 punts, gràcies a un bon parcial de 13 a 27 en aquest darrer quart.
Felicitats a l’equip per haver aconseguit tirar endavant un partit complicat i a seguir entrenant dur per millorar encara més.
Parcials: 17-18, 16-22, 20-9, 13-27
Tirs lliures: 10 de 32
Resultat Final: 66 – 76