dimarts, 23 d’abril del 2013

JUNIOR = ES POT PERDRE UN PARTIT LLANÇANT 52 TIRS LLIURES????

CB. Sant Boi 66 - Sant Miquel Arcángel 62

Doncs si! Aquesta setmana vam comprovar la importància del llançament desde la línia del tir lliure.

El partit es va iniciar encaixant un parcial en contra de 0-8 al no poder aturar en cap moment amb la defensa individual els atacs de 1 x1 dels jugadors rivals. A partir d'una zona  vam ser possible recuperar la diferencia i arribar al descans amb un resultat favorable de 29 a 35 punts.

A la represa vam aconseguir mantenir sempre les distàncies entre 5 i 10 punts i no vam poder trencar definitivament el partit per culpa del desencert en el llançament de tirs lliures. Entre el 2n i 3r quart 6/28!!!!.

Aquest fet va condicionar el partit i ens va penalitzar moltíssim, davant nostre teníem un equip molt actiu en defensa i al que no li importava arriscar a canvi de deixar-nos anar a la línia de 4.60m.
Al darrer quart vam arribar amb el tanteig igualat, tot i el bon resultat que ens van donar les diferents defenses alternatives plantejades. Finalment la victòria es va decantar  a favor del equip local, van saber jugar la part decisiva sense cometre errades i buscant sempre una millor selecció de tir.
Com a part positiva cal destacar el control del rebot, la bona actitud i el fair play dels jugadors i pares en un partit disputat enmig d'un gran ambient de bàsquet.
El següent partit és contra el C.B. Navarcles, equip segon classificat i que ens visita amb opcions encara de quedar primer de grup. Esperem poder oferir un bon partit de bàsquet amb el suport incondicional dels nostre públic.