MANYANET MOLINS

diumenge, 24 de març del 2013

SÈNIOR = CONTINUEM FORTS A CASA!!!

SANT MIQUEL ARCANGEL 75 – CB PUJOLET 36
Partit a casa abans de la parada de Setmana Santa i amb incertesa per la dinàmica que va tenir el partit d’anada a la primera volta, on va anar tot molt ràpid. A priori, partit dur, doncs el CB Pujolet és un equip veterà i juga molt amb els contactes.
Inici del primer quart una mica freds (un 7-7 desprès de 7 minuts). Un temps mort per demanar més intensitat ens ha portat a un 17-12 al final del quart.
Segon quart amb un inici semblant que el del primer quart fins al minut 5, on desprès de un 3-6, hem aconseguit començar a marcar la nostra dinàmica de joc i l’equip rival s’ha bloquejat. Un 15-0 deixava el quart en un 18-5. El marcador del primer temps semblava que deixava el partit encarrilat, amb un 35-17.
Inici del tercer quart amb la mateixa dinàmica que el final del segon i amb un 8-0 inicial. Desprès el joc s’ha endurit, però hem aconseguit mantenir la concentració i amb un 19-9 finalitzava el tercer quart, i portava el marcador al final del quart a un 54-26.
L’últim quart començava amb la mateixa dinàmica, enduriment del joc per part de l’equip visitant i l’àrbitre sense xiular, que ha portat a l’incident en el minut 3, on han desqualificat a un jugador de l’equip visitant. Dir, que com entrenador, he mirat de parar al jugador quant volia anar cap a l’àrbitre, doncs semblava voler-lo agredir. Encara que l’acció per part meva ha estat d’ajudar, reglament en mà, m’han xiulat una tècnica per invasió de pista i per aquesta raó, demano disculpes a l’equip. Encara que la finalitat era amb bona intenció, a vegades no és suficient. Resultat del quart de 21-10, per deixar el marcador final en 75-36.
No gaire cosa a dir del partit. Felicitar a l’equip. Ara toca aprofitar la setmana de descans per recuperar-se de lesions i carregar piles de cara als 7 últims partits de lliga.
Tirs lliures: 18-22.