MANYANET MOLINS

dilluns, 18 de febrer del 2013

JUNIOR = ESTEM PERDENT LA NOSTRA IDENTITAT!

C.B Vilanova del Camí 36 - Sant Miquel Arcàngel 55

Partit molt fred del equip junior a les 9 del matí del diumenge a Vilanova del Camí. El marcador del primer quart, 4 a 6 ja ho explica tot. Al segon quart ja vam atacar millor la zona que l'equip rival ens va plantejar els 40 minuts de partit i vam anar al descans amb un marcador favorable de 14 a 27 punts.
A la represa no vam ser capaços de millorar el nostre joc i vam mantenir les avantatges entre 8 i 12 punts que en alguns moments feien pensar que podia perillar fins i tot la victòria final, sort que l'últim període hem aconseguit un parcial favorable de 9 a 17 que ens fa guanyar un partit a on hem jugat sense gaire actitud.
Felicitar al Vilanova del Camí, equip que tot i anar en ultima posició no deixa mai de treballar, cosa que nosaltres hem deixat de fer els últims partits. Pel nostre perfil d'equip no podem deixar de treballar mai, necessitem estar sempre al 100% per poder competir contra qualsevol equip de la nostra lliga, en cas contrari a la segona volta sumarem més derrotes de les esperades.
Aquesta setmana hem d'entrenar bé perquè rebem al C.B Castelldefels que vindrà motivat i reforçat després de guanyar al C.B. Gelida ahir per 1 punt de diferencia.