MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 17 de febrer del 2013

INFANTIL = TORNEN LES BONES SENSACIONS!!




C.B. GRANOLLERS 79  B.B. MOLINS 75
Davant del Granollers vam jugar un bon partit, molt disputat.
Després de vàries setmanes amb moltes baixes i lesions que han provocat entrenaments fluixos i de poca intensitat i tot i que hi han alguns jugadors que encara no estan prou bé, sembla que anem recuperant el nostre nivell real de joc. Ara intentarem anar recuperant el nostre millor nivell d'entrenament.

Pel que fa al partit, tot i anar per darrera en el marcador quasi tota l'estona, les diferències sempre van ser mínimes amb constants intercanvis de cistelles. La màxima diferència va ser de deu punts en el cinquè quart, després de arribar a la mitja part amb un resultat desfavorable per 45 a 36 punts. A partir d'aquí vam augmentar la intensitat defensiva i vam millorar en el bloqueig i captura dels rebots defensius, cosa que ens va permetre cistelles fàcils amb ràpids contraatacs.
Aquest fet ens va donar confiança en el nostre joc i fins i tot ens vam posar per davant en el marcador durant el setè període. Un parell d'errades de concentració en les ajudes defensives, van acabar de decidir el partit, al final de l'últim quart.

Bon partit, doncs, davant d'un equip més fort i potent físicament, com ja és habitual aquesta temporada, i amb un parell d'individualitats dominadores en el joc i molt difícils d'aturar pels nostres jugadors.

Dolors Sánchez