MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dissabte, 16 de febrer del 2013

1a Trobada d’Escoles de Bàsquet (16/02/2013)


Aquest matí hem tingut al Col·legi Sant Miquel Arcàngel la 1a Trobada d’Escoles de Bàsquet d'aquesta temporada. Desde primera hora tot estava preparat per poder viure una jornada intensa d’aquest esport que tant ens agrada.
A les 9.30 han començat a arribar els jugadors i jugadores. La pista del Sant Miquel s’ha tenyit de colors: “verd"(CB Viladecans), “blau" (CB Hospitalet) i “vermell" (Sant Miquel).
Els partits s’han iniciat a les 10. Aprofitant les dues pistes laterals de minibàsquet s’han pogut disputar dos partits alhora, mentre els familiars dels joves jugadors i jugadores animaven i fotografiaven. L’ambient de bàsquet al Sant Miquel era vibrant!


Un cop disputat el primer partit (dos parts de 10 minuts a temps corregut) els equips s’han donat les mans i han anat a refrescar-se.
A les 10.30 tornaven els equips a la pista per iniciar el segon partit. Cada vegada més engrescats, els partits anaven pujant la intensitat. Ha estat molt positiu jugar dos períodes de 10 minuts perquè els jugadors i jugadores han pogut aprendre, amb l’ajuda dels tutors de joc, el canvi de cistella a la mitja part.


A les 11 es disputaven els últims partits... però aquí no acaba tot! Després que els nens i nenes es donessin les mans i cada equip es fes les fotografies corresponents, hem anat tots al centre de la pista.
Els jugadors del Sant Miquel han pogut donar als seus companys de partit, els jugadors i jugadores del CB Hospitalet i el CB Viladecans, unes “medalles" de recordatori de la Trobada. Aquestes medalles s’han personalitzat amb el nom de cada participant gràcies a l’ajuda dels entrenadors.


Finalment, com a cloenda de la trobada, tots els equips han gaudit junts d’un esmorzar al gimnàs de l’escola.


Gràcies a tots els participants per fer que aquesta trobada hagi estat un èxit!!!

Entrenadors Escola de Bàsquet Sant Miquel