MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 6 de desembre del 2012

PRIMER PARTIT ESCOLA DE BÀSQUET!!!!!!

Ahir dimecres, els més petits del club van jugar el seu primer partit... I va ser tot un èxit!

A l'hora habitual de l'entrenament de l'Escola de Bàsquet (de 17.15 a 18.15) van venir al Col•legi Sant Miquel els nens i nenes del CB Molins per tal de jugar un partit amistós.




El pavelló es va omplir ràpidament de familiars que venien a animar als jugadors. També es van sumar a la festa les nenes del Mini Femení i els nens del Premini Masculí, per donar suport als nostres joves jugadors.
A més, tampoc es van voler perdre l'emocionant partit els nens de P4 i P5 de la nostra Escola de Bàsquet, que es van seure a la banqueta local per aplaudir les cistelles que feien l'equip de 2n de Primària.
I de cistelles... hi va haver moltes! Perqué els jugadors de l'equip més menut de l'escola estan aprenent a fer "entrades" i així ho van demostrar durant el partit.


Al final del encontre, va haver fotogràfia de grup i també.... Sorpresa! Una bossa de llaminadures per a cada jugador del partit!



Volem agraïr la participació de tot el conjunt de l'Escola del CB Molins: jugadors, entrenadors i familiars. Així com la de tots els assistens locals, familiars i jugadors d'altres equips del Sant Miquel: Gràcies pel vostre suport!!!
Finalment, només ens queda FELICITAR als nostres jugadors, que ahir van demostrar que estan aprenent a jugar a bàsquet cada dia més!

Els entrenadors de l'Escola de Bàsquet.