MANYANET MOLINS

dimarts, 6 de gener del 2015

MINI A - PARTICIPEM AL TORNEIG DE VIC!

El passat dissabte al igual que el Mini B vam anar a jugar el torneig de Vic amb els equips de nivell A.
El primer partit del dia va ser contra el Delfos Crosstraining EBCB Cornella, vam aconseguir una bona victòria per (84-43). Tot seguit vàrem jugar l’altre partit de la fase de grups contra el B.M. Viladecans amb resultat favorable per (92-47) aconseguint així la primera posició del grup.E
A la tarda jugàvem amb el Prat i el Vic per la 1a a la 3a posició del torneig. En el primer partit contra el Prat, vàrem aconseguir una molt bona victòria per (83-48). Al finalitzar el partit i sense descans, jugàvem amb el Vic, el partit va ser molt disputat pels dos equips però en l’últim quart, els nostres jugadors van acusar el cansament de jugar dos partits de tanta exigència seguits, l’últim d’ells amb només 8 jugadors i com a consequencia vàrem patir un parcial de(6-18) que va deixar el marcador final en (82-91) favorable als locals.

En definitiva bona experiència que sumem a les que ja portem acumulades per ser millor jugadors i millor equip.

Dimecres tornem als entrenaments per encarar la Fase Regular a nivell A1 que es presenta apassionant.