MANYANET MOLINS

dilluns, 17 de desembre del 2012

MINI FEMENI : PARTIT INTENS!!

Bàsquet Base Molins  [46] U.E. Sant Gabriel de Viladecans [43]
Partit molt intens des del primer minut. El joc va ser vibrant amb encerts i errades però sobretot emocionant. Als primers períodes el Viladecans va agafar avantatge gràcies al seu joc explosiu comandat per la jugadora núm. 15 la qual demostrava la seva capacitat atlètica amb una velocitat excel·lent. Nosaltres mica a mica anàvem millorant la defensa i de tant en tant aconseguíem aturar les ràpides arribades dels Viladecans. El millor de tot, és que en cap moment vàrem deixar d’intentar-ho tot i un tercer període advers en quant a puntuació. Cada nou cinc sortia amb les ganes i la il·lusió de fer coses i fer-les bé. Així va ser com vàrem remuntar al quart període.
La segona part va ser molt igualada amb marcadors molt igualats. Poc a poc i amb molt d’esforç per part de tot l’equip aconseguíem sumar punts gràcies a la tenacitat en el rebot ofensiu, aconseguint en algunes ocasions llançar a cistelles fins a cinc vegades. En atac, les nostres jugadores aconseguien trobar avantatges en el 1x1 propiciant que l’equip visitant hagués d’esforçar-se símptoma que podíem fer-nos amb el partit.
Però no ens equivoquem, varen haver-hi errades i fallos com no podria ser d’un altre manera però també hi va haver encert en retardar la pilota en no deixar que penetressin en facilitat en pujar amb velocitat la pilota buscant l’avantatge numèrica o a l’espai. Accions de partit o situacions de partit que no surten a cap Acta però l’equip tècnic i les jugadores valorem moltíssim i que ens il·lusionen a continuar treballant.
I després del partit un dinar de germanor amb tot l’equip i els pares i mares. Perquè no oblidem que sense ells (els pares i mares)  no seria possible tot això.
Finalment animar-vos a seguir treballant com aquest última setmana i amb l’esperit d’equip que vareu demostrar durant tot el partit.