MANYANET MOLINS

diumenge, 16 de desembre del 2012

1,2,3 SANT MIQUEL!!!

Nou cap de setmana carregat de partits!! Tots els equips del Sant Miquel, menys els cadet de 1r any que  tenia jornada de descans, van jugar els seus respectius partits amb diferent sort però amb l'entusiasme i energia de sempre!!

Va començar el Mini Femení guanyant un partit molt ajustat contra un vell conegut com és l'equip del U.E. Sant Gabriel de Viladecans. Marcador final 46 a 43 punts.

A la vegada l'equip premini finalitzava la Fase Prèvia amb una nova victòria, a camp del Joventut de Badalona, per un ajustadíssim 78 a 79 punts en un partit molt complicat.

Un cop finalitzat el partit femení, li va tocar el torn al cadet de segon any que va disputar contra el C.B.Viladecans-Sant Gabriel un partit amb grans alternançes al marcador però que finalment es va decantar favorablement cap els interesos locals per 68 a 65 punts.

Per la tarda l'equip junior i el sénior van jugar a Navarcles amb diferent sort. El junior tot i començar bé i ser capaç d'arribar al descans amb un marcador parcial favorable de 20 a 21 punts, es va veure totalment desbordat a la represa, encaixant un doloros parcial de 39 a 15 punts, per deixar el marcador final en un definitiu 59 a 36 punts.

En canvi l'equip sènior va tornar a reparar l'ultima derrota a casa amb una nova victòria a domicili, jugant segurament el millor partit disputat fins ara, demostrant molta intensitat i concentració els quaranta minuts. Marcador final 44 a 64 punts.

I finalment aquest diumenge pel matí, l'equip infantil, amb baixes sensibles després del dur TopBàsquet disputat la setmana passada, ha perdut a camp del C.N. Terrassa per 91 a 55 punts.

Ara toca carregar piles i preparar-se per la Fase Regular que començarà el proper mes de Gener.