MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 6 d’octubre del 2015

CADET . DERROTA EN UN CAMP COMPLICAT!



CB SANT JOSEP A  73 - MANYANET MOLINS  72

El passat dissabte, el cadet del Manyanet Molins vàrem visitar la mítica pista del CB Sant Josep, on ens esperava un partit molt complicat.

El partit va començar força bé amb avantatges pel nostre cadet que es van enfilar fins el +12 de màxima, però una gran reacció del equip local que va tenir un gran encert de cara a cistella i una baixada d’intensitat i d’encert del Manyanet va provocar que el partit s’igualès al màxim jugant un 3r i 4t periode on les diferències en el marcador van ser mínimes. A falta de 40 segons per acabar el partit l’avantatge era pel Manyanet 71-72, però una falta molt discutible va portar a la linia de tirs lliures al Sant Josep i no van fallar, possant-se +1 en el marcador a la darrera posessió un triple fallat pel Manyanet + un rebot ofensiu sota cistella que no vam poder anotar per la “agressiva” defensa de fins a 3 jugadors locals i  on ara si els arbitres no van estimar falta, va donar lloc al final del partit amb el 73-72 final.

Ara toca seguir treballant, doncs ja ens hem adonat que a preferent no hi ha partit ni rival fàcil i tots i cada un dels minuts s’ha de competir al 100%, ningú ens regalarà res!

Jordi Juárez