MANYANET MOLINS

dimarts, 29 de setembre del 2015

CADET - COMPETINT FINS EL FINAL!

MANYANET MOLINS  79  JOVENTUT BADALONA  “A”  86
Primera derrota a la lliga contra un dels dos equips més poderosos de la competició, el Joventut de Badalona, amb una plantilla fisicament imponent , amb diversos jugadors per sobre dels 2 metres d’alçada i amb varis jugadors becats en les seves files.

El partit, tot i la diferència física i de plantilla, va ser molt competit i entretingut, el 1r quart va ser de domini del Manyanet Molins on vàrem arribar a tenir una màxima avantatge de +10. El segon quart va reaccionar el Joventut, arribant al descans amb un -6 pel Manyanet. A la represa, la Penya va anar ampliant poc a poc la seva avantatge fins un -15 pel Manyanet, que però amb molt d’esforç i coratge va anar retallant diferències fins arribar a estar a -4 a falta de 3 minuts. Finalment una successió de tirs lliures i accions finals van deixar el marcador en el 79-86 final i la sensació d’haver viscut un bon partit de bàsquet al Pavelló de la Sínia.
Ara toca seguir creixent i treballant, anem pel bon camí! La propera setmana visitem la mítica pista del CB Sant Josep de Badalona.