MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 2 de juny del 2015

EXIT DE LA GIMCANA DE BÀSQUET SETMANA DE LA FAMÍLIA



Aquest dissabte 30 de maig vam fer “II Gimcana de Bàsquet al Manyanet Molins”. Aquesta activitat va servir com a cloenda del l’Escola de Bàsquet (tot i que els entrenaments no finalitzaran fins el dia 17 de juny).



El mati va començar d’allò més bé, feia un bon dia i com la gimcana es feia a les pistes de fora, ens anava genial. A les 11 vam iniciar la gimcana amb els nens i nenes de 1r i 2n, i a les 12 hores començava el segon torn amb els nens i nenes de p5, p4 i p3.


Aquest any hi havia 3 proves diferents. L’objectiu era aconseguir les enganxines de les “tres pilotes de colors”:




Cada nen i nena, acompanyat del seu respectiu acompanyant (pare/mare/germans o familiar), s’havia d’agrupar en equips de 6 per fer les proves. Durant una hora aproximadament, vam poder veure com els més menuts ensenyaven tot allò que fan als entrenaments als seus acompanyants.



A la prova del partit amb “pilotes gegants” vam riure molt veient com els equips procuraven encistellar als “aros grans” penjats de les cistelles. Al famós “recollir trastos” que fem als entrenaments, vam veure com tots els equips s’esforçaven per aconseguir cistelles. Per últim, al circuit d’habilitats, jugadors/es i acompanyants anaven superant els obstacles plegats amb molta destresa.


Finalment, un cop aconseguida la cartolina amb les tres enganxines, vam fer l’entrega de les “medalles”. Pels acompanyants la tradicional “medalla de cartró” de les trobades de bàsquet, i pels nens i nenes una medalla de l’AMPA del Manyanet Molins




Va ser un matí de dissabte diferent, on vam poder gaudir de la gran família basquetbolística que som!