MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dimarts, 19 de maig del 2015

JUNIOR - GRAN ÚLTIM PARTIT


MANYANET MOLINS 53 C.B.ROQUETES GARRAF 50

El junior del Manyanet Molins s’enfrontava al C.B. ROQUETES GARRAF, un equip que defensivament era molt dur però, tot i això, vam acabar la primera part amb un petit avantatge de 8 punts.

A l’inici de la segona part, degut a uns desajustos defensius, l’equip rival es va situar a tant sols 3 punts en el marcador, tot i el mal inici, no vam deixar-nos remuntar.

L’últim període, que va començar amb una avantatge de 3 punts a favor, va ser molt intens. L’equip rival no disminuïa la intensitat, cosa que nosaltres tampoc vam fer, i això es visible en el propi partit quan, a falta d’1 minut per finalitzar, el marcador era d’empat a 50.

Aquest equip a demostrat, durant tota la temporada, que en els finals ajustats, no s’espanta. Ja que aquesta, no era una situació nova per nosaltres, no ens vam posar nerviosos i vam anotar dos punts continuant amb una bona defensa, a falta de uns segons per finalitzar el partit, l’equip rival va intentar, de totes maneres, capgirar el marcador, això ens va donar dos tirs lliures, que van servir per finalitzar el partit, i en general una temporada atípica (degut als canvis de l’equip tècnic a meitat d’aquesta), contents i amb bones sensacions per continuar. Ens demostra que aquest equip es capaç de moltes coses.

Oscar Arriola