MANYANET MOLINS

dilluns, 20 d’abril del 2015

JUNIOR - CAP DE SETMANA RODÓ!

Cap de setmana ple de bàsquet, amb 2 partits en menys de 24 hores, els dos afrontats de maneres diferents, però amb el mateix resultat.

El primer partit contra l’A.E MVP CERVELLÓ, victòria amb un resultat de 63 – 36 a favor, ha sigut un partit que, tot i el resultat, ha sigut un joc molt intens tant en atac com en defensa. Gràcies a no confiar-nos, tot i l’avantatge de 17 punts a la mitja part, ens permet començar el tercer període amb un parcial de 15 a 2 punts en els primers minuts. Un partit molt treballat davant un rival semblant a nosaltres.

En el segon partit del cap de setmana, contra SA.FA. SANT ANDREU (partit aplaçat), un  partit difícil pel desgast físic del partit contra el Cervelló, això es veu reflectit, tot i la victòria, en moments del partit en els que es prenen decisions precipitades, i en conseqüència un desencert que ens va deixar, durant pràcticament 5 minuts,  amb els mateixos punts en el marcador. Tot i no estar al cent per cent físicament, el partit finalitza amb el marcador 35 – 64 a favor.

Aquests partits ens ensenyen que som un equip amb molt de potencial, sobretot en defensa, sent uns dels millors equips de la lliga en aquest aspecte.

Bon cap de setmana ple de bàsquet, i donar mèrit al esforç dels jugadors per les dues victòries