MANYANET MOLINS

dimarts, 14 d’abril del 2015

CADET - ACABEM AMB LA IMBATIBILITAT DE LA PISTA DEL SAMÀ!

CB SAMÀ A  98 -  MANYANET MOLINS 102
El cadet 2000 del Manyanet Molins va aconseguir la vuitena en la seva visita al fins ara imbatible camp del CB Samà A, en un partit molt seriós dels nostres jugadors.
Des d'un bon inici els Manyanet Molins va imposar un alt ritme de joc el qual es va veure reflectit amb unes primeres avantatges, a les que l’equip local va respondre amb diferents alternatives zonals, tot i això s’arriba a la mitja part amb un 43-50 pel Manyanet Molins. El 3r quart va ser on el nostre cadet va aconseguir desempallegar-se del Samà definitivament assolint avantatges de +15. Ja al 4t periode les avantatges es van enfilar fins els +20, només al final del partit una gran reacció de l’equip local amb un encert descomunal i una excesiva relaxació dels nostres cadets (el partit dura 40 minuts per tothom!) van permetre al Samà maquillar el resultat en els últims 3 minuts, passant del 81-100 al 98-102 final.
Aquesta victòria ens permet continuar en el 1r lloc del nostre grup d'Interterritorial amb un balanç de 8 victòries i 2 derrotes a més de distanciar a un rival com el Samà en la taula classificatoria.