MANYANET MOLINS

dijous, 8 de gener del 2015

CADET - GUANYEM EL TORNEIG, GUANYEM A ESTUDIANTES!!

El cadet del Manyanet-Molins va participar els dies 2,3 i 4 de gener en el Torneig d’Any Nou de Girona. En aquest torneig hi participaven equips Cadets de 1r any (generació 2000) de Catalunya, el vigent campió d’Espanya de la generació, l’Estudiantes de Madrid i un equip francès, el Toulouges.

Els 10 equips participants estaven dividits en 2 grups de 5 equips i competien en un sistema de lligueta on els 2 primers classificats accedien a les semifinals. El nostre cadet tenia de rivals el CEBG 2, UBSA, Grup Barna i el Toulouges. El balanç de la lligueta de grup va resultar molt positiu ja que vàrem acabar com a 1rs de grup guanyant amb solvència tots els partits amb un balanç de 4 victòries 0 derrotes. I amb la possibilitat de repartir minuts entre tots els jugadors de l’equip, dosificar esforços (torneig llarg) i anar guanyant confiança.

Resultats fase de Grups:

MANYANET MOLINS 114 – 26 CEB GIRONA 2

UB SANT ADRIÀ 54 – 110 MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS 89 – 43 GRUP BARNA

USA TOULOUGES 64 – 94 MANYANET MOLINS

Resultat Semifinal: MANYANET MOLINS 70 – 63 CEB GIRONA 1

Després del darrer partit de grup contra el Toulouges i amb només 1h de recuperació, començava la semifinal contra el 2n classificat de l’altre grup, el Club Escola Bàsquet Girona, amfitrió del torneig. El partit va ser molt competit tot i que des de el primer quart el Manyanet-Molins va aconseguir còmodes avantatges per sobre dels 10 punts arribant a una màxima de +21 en el 3r quart. Però la pressió ambiental, els nervis i la gran motivació de l’equip Gironí, que jugava el “seu” partit, va fer que el marcador s’ajustés fins només un avantatge de +5 pel Manyanet-Molins a falta de 2 minuts per acabar el partit. Finalment, una bona gestió de les emocions i un parell de bones defenses van deixar el marcador final en un +7 pel Manyanet-Molins, que obtenia el premi d’accedir a la gran final contra el millor equip d’Espanya de la generació del 2000, l’Estudiantes.

La Gran Final es va disputar a les 13h en la pista central del pavelló davant un gran ambient de públic que omplien les grades i les cadires habilitades a peu de pista. El nostre rival era el vigent Campió d’Espanya Infantil (Campionat guanyat en el mes de juny), amb una plantilla que presentava un poder físic espectacular amb 6 jugadors per sobre del 190cm i 4 quatre d’ells per sobre del 195cm, acompanyats per exteriors de més de 185cm (estem parlant de nois de 14 anys).

El Manyanet-Molins vam plantejar el partit jugant com sempre fem, amb el nostre estil propi de máxima intensitat i velocitat, defensant tot el camp i sent molt directes a l’hora d’atacar. El partit va començar amb avantatges per Estudiantes de fins a +8, però apartir del minut 6 de partit la maquinària del Manyanet-Molins va començar a funcionar i no va parar fins a posar-se per davant en el marcador, arribant a la mitja part amb aventatge per 42-45. Durant el descans l’equip va seguir molt endollat, atents a les instruccions del cos tècnic i amb máxima concentració, coneixedors que havíem aguantat molt bé durant 20 minuts i que la victòria era possible.

A la represa l’actitud dels jugadors seguia sent boníssima i el ritme de joc molt alt. Però ens vam trobar amb un canvi sobtat de criteri arbitral on algunes incomprensibles decisions en contra del nostre cadet van provocar la indignació del públic i va fer augmentar la pressió del pavelló, arribant al final del 3r quart amb aventatge pel Manyanet Molins 69-75.

La final es va acabar decidint en el darrer quart on Estudiantes no va poder seguir aguantant l’elevadíssim ritme de joc del nostre cadet, que a més va estar especialment encertat en aquest període i empès pel gran ambient de la grada (Molt grans MAMAS i PAPAS!) i pel coratge d’aquest autèntic equipàs va deixar un espectacular marcador final 88-103 i CAMPIONS en una final ESPECTACULAR, VIBRANT, A-POS-TO-FLANT!!

Resulta de la Final:  CLUB ESTUDIANTES 88 – 103 MANYANET MOLINS

Finalment a l’entrega de premis i per posar la cirereta al Torneig, es va certificar que el jugador del Manyanet Molins, David López (40 punts a la final)  habia estat designat MVP de la competició!!

Enhorabona EQUIP i a continuar treballant per seguir creixent, això no s´ha acabat aquí volem més anem a més!!