MANYANET MOLINS

dilluns, 22 de desembre del 2014

MINI A - BONA VICTÒRIA PER TANCAR LA FASE PREVIA

MANYANET MOLINS 89 - SAMA VILANOVA 74

Desprès d’un primer parcial de 3-10 en els 3 primers minuts de partit, vam entendre que per a poder superar la defensa tancada del SAMA havíem d’atacar ràpid i moure’ns sense pilota, aixecar el cap i passar al company desmarcat. A partir d’aquest moment vam començar a dominar el joc i un parcial en el 3r quart de 16-4 va fer que ens poséssim 10 punts per davant.

A la segona part vam saber treure la pilota molt be de la pressió de 2x1 que va plantejar el Vilanova i això va provocar atacs ràpids i en superioritat pels nostres jugadors, això i una bona defensa va fer que arribéssim al últim període amb 20 punts de avantatge, on un moment de relaxació final va deixar la diferencia en 15 punts, 89-74