MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 16 de novembre del 2014

MINI A - GRAN PARTIT DE MINIBÀSQUET!


Manyanet Molins 65 - C.B. Cornellà 60

Gran partit de minibàsquet el que vam veure ahir a l'escola, ens visitava un dels millors equips de la categoria, C.B Cornellà, que ja ens havia derrotat un parell de vegades aquesta temporada però sempre en finals ajustats.

Així doncs el repte era màxim, per una banda intentar trencar la dinàmica negativa de les últimes derrotes i per un altra encarar el partit amb màxim respecte per un rival amb jugadors de molta qualitat i amb un físic determinant per dominar a dia d'avui aquesta categoria.
 
Sempre diem que nosaltres preferim competir contra els equips més forts per donar el millor de nosaltres mateixos i d'aquesta manera continuar aprenent, en aquesta ocasió al ser clarament inferiors físicament en tots els emparellaments, sobretot sota cistella, vam jugar amb molt cor, intensitat i entrega en defensa i amb molta verticalitat i valentia a l'hora d'atacar.
 
Tot i que en el grup que ens ha tocat jugar tots els equips son molt forts només estem al mes de novembre, hem de continuar treballant i evolucionant seguint el nostre camí, la temporada és molt llarga.
 
Nois us felicito un cop més, sempre valents, sempre endavant!
 
Diego Martínez