MANYANET MOLINS

dimecres, 15 d’octubre del 2014

CADET - DERROTA PER SEGUIR APRENENT!

Manyanet Molins 62 - Grup Barna 72

El passat dissabte el cadet Manyanet-Molins vàrem ser derrotats a casa pel rival més potent del grup, el Grup Barna A. Aquest equip, es un equip de 2n any dissenyat per jugar a preferent però que no va assolir la plaça al quedar 2n del seu grup de tres a les Fases del mes d’agost.
El Grup Barna va començar el partit molt fort, apretant en defensa i amb molt encert en atac, el nostre cadet va trigar a agafar el ritme al partit, a però poc a poc va anar creixent i millorant, a la mitja part vam arribar amb un -8 en el marcador.

Després d’uns ajustos al descans, en el 3r quart el Manyanet-Molins va sortir molt fort recuperant la diferencia i fins i tot superant en el marcador al nostre rival, assolint una màxima de +8 i amb un nivell de joc gairebé imparable. En aquest punt l’entrenador visitant va optar per una defensa zonal que va col.lapsar l’atac del cadet acabant amb la gran progressió que portavem, aconseguint un parcial de 2 a 20. Quan va decidir acabar amb la defensa en zona, va tornar la igualtat, però la distancia en el marcador era ja molt gran. Al final 62-72 pel Grup Barna A.
Ja hem tastat que en aquesta lliga a ningú li tremolarà el pols en utilitzar les estratègies necessàries per guanyar, per tant tot i que madurativament pel nostre cadet de 1r any encara és una mica aviat, treballarem estratègies per atacar la defensa zonal i així lluitar els partits en igualtat de recursos. Estarem preparats!