MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 1 de setembre del 2014

CADET - FASES PER PREFERENT!

El Cadet ha disputat aquest cap de setmana les Fases per assolir la categoria cadet Preferent (la més alta de Catalunya). El repte era majúscul, ja que el nostre equip està format íntegrament per jugadors nascuts l’any 2000 i els nostres rivals (Bàsket Almeda i JAC Sants) eren equips formats en la seva totalitat per jugadors nascuts l’any 1999.

Jugant aquestes fases, el nostre cadet, tenia l’objectiu d’agafar experiència en el salt de categoria que hi ha entre jugar a Infantil i jugar a Cadet on el bàsquet és més elaborat, on és més habitual trobar-se equips molt treballats tàcticament i on el físic dels jugadors de segon any està molt desenvolupat.


Per preparar les Fases vàrem començar a entrenar el dia 25 d’agost en sessions de matí i tarda fent un total de 10 hores d’entrenament en tan sols 4 dies al que també hem de sumar un partit amistós enfront del Cadet A del Grup Barna.


Vam debutar el divendres 29 d’agost a les Fases a casa davant l’equip favorit del grup, el Basket Almeda, un equip de segon any amb 10 cares noves amb jugadors provinents del FC.Barcelona, Penya i CB Hospitalet entre d’altres, apostant molt fort per obtenir la categoria Preferent.

 

El partit dels nostres nois va ser espectacular, donant la cara tot moment, competint amb una intensitat ferotge i demostrant tot el talent que tenen, davant un equip físicament més fort. El partit va transcórrer sempre amb petites avantatges per l’Almeda d’entre 2 i 10 punts, però que cada cop es van anar fent més estretes degut competitivitat del Manyanet-Molins, arribant al punt que l’Almeda va haver de recórrer a una zona 3-2 (defensa prohibida en Infantil i 1r cop que els nostres nois atacaven) per intentar assegurar el partit, tot i això quan faltaven 19 segons pel final el Manyanet-Molins només perdia d’1pt i tenia la pilota en la darrera possessió, finalment un últim intent des de la línia de 3pts va estar a punt de donar-nos la victòria, però la pilota no va voler entrar i el resultat no es va moure, amb derrota 65-66, però amb unes immillorables sensacions pel gran partit realitzat pels nostres cadets.
 

El segon partit el vàrem disputar el diumenge 31 d’agost a la pista d’un dels clubs històrics de Barcelona, el JAC Sants. El partit no tenia gran transcendència en la classificació final perquè un dia abans l’Almeda va derrota al JAC i ja era equip de Preferent. Tot i això els dos equips vàrem disputar el partit amb les màximes ganes per tancar aquestes Fases amb una victòria. El Manyanet-Molins va anar gairebé tot el partit per davant en el marcador amb avantatges inferiors als 10pt, al darrer quart, l’entrenador local ens va tornar a posar a prova plantejant una defensa zonal 2-3 (ens hem d’anar habituant), que els nostres cadets van atacar circulant amb encert la pilota i trobant tirs còmodes, finalment victòria del Manyanet-Molins 58-70 en un partit correcte on les cames ja començaven a estar molt carregades després d’una primera setmana de temporada amb molt treball realitzat.
 

El balanç final: 1 victòria- 1 derrota +11 d’average i una gran experiència per l’adaptació al bàsquet que es practica a Cadet. A partir d’ara ens toca entrenar, entrenar i entrenar per a seguir millorant individual i col·lectivament. Cordeu-vos els cinturons que aquesta temporada em sembla que ens ho passarem molt bé amb aquest gran equip!!

Jordi Juárez
Entrenador Cadet Manyanet-Molins