MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 25 de maig del 2014

INFANTIL - A PUNT DE TOCAR EL CEL!!

Acaba de finalitzar la F4 a l'Escala i l'equip infantil de l'escola ha finalitzat en 4r posició al Campionat de Catalunya d'aquest any. Un ÈXIT en majúscules dels nostres joves
jugadors, darrera el que hi ha molta feina, sacrifici i compromís, des de principi de temporada fins ara hem acumulat 138 entrenaments, sense tenir en compte els entrenaments de Tecnificació dels diumenges, ni els partits oficials, amistosos ni participacions a TopBàsquet, Rei de Reis, Zarabasket, Viladecans,.... a on sempre l'exigència ha estat màxima davant rivals d'entitat.


La temporada ha estat fantàstica a tots els nivells, vam aconseguir la gloria al superar les fases i classificar-nos per la F4 i hem estat a les portes de tocar el cel a L'Escala.  Aquest cap de setmana ho hem donat tot, hem jugat com sempre, a cara descoberta, valents, de tu a tu davant qualsevol rival. Només vam trair els nostres principis, degut als nervis, durant la primera part davant el F.C.Barcelona a on vam rebre un parcial desfavorable i determinant de 20 a 50 punts. A la represa alliberats de les nostres angoixes vam aconseguir remuntar fins al 75-93 final.

Avui diumenge hem jugat davant la Penya per la tercera posició en joc, hem aconseguit deixar els nervis al hotel, fet que ens ha permès començar molt millor que ahir, tal com demostra el resultat a la mitja part 46-51. Fins el setè quart hem aguantat la barrera dels 10 punts per sota el marcador però la benzina s'ha acabat davant el físic determinant dels jugadors rivals i ja no hem pogut lluitar per la victòria. Resultat final, 84-109.

Primer vull felicitar als meus jugadors per les etapes del camí que hem viscut plegats des de fa 3 temporades i en segon lloc animar-los a reflexionar per la feina feta, valorar els èxits aconseguits i aprendre d'aquestes experiències vitals, l'etapa final encara no està escrita, tot just comença ara un repte nou, tenim per davant un període de 2 anys a categoria cadet a on continuarem treballant com sempre i jugant davant dels millors per no deixar mai de progressar.

Nois, Orgull d'equip, sempre endavant, sempre nosaltres, sempre valents, Força Manyanet!!!!

Dolors Sánchez