MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 28 d’abril del 2014

TROBADA D'ESCOLES DE BÀSQUET!


Aquest dissabte els més menuts van tenir la seva 1a Trobada a l'escola! I va ser tota una "festa" del bàsquet (com deien els nostres joves jugadors).



Durant el partit previ del mini masculí, van començar a arribar els nens de l'escola i, a mesura que arribaven, ens anavem agrupant per animar les cistelles dels "jugadors de color vermell", els grans. Un cop finalitzat el partit, amb victòria local, els nostres jugadors del mini van apropar-se a donar la mà als més menuts i animar-los per la trobada.

Ja a la pista, després de jugar una estona per escalfar, i envoltats de tots els pares, mares i familiars, vam iniciar els partits. Els jugadors de P5 jugaven a una pista i els de 1r a l'altra. Durant el descans, van sortir a la pista central (amb les cistelles petites) els jugadors de P3 i P4. El partit dels més menuts va estar molt animat! Els grans de l'escola de bàsquet es van situar a un lateral per animar-los.


La segona part dels partits va ser molt emocionant, els nervis ja havien passat i van haver-hi moltes cistelles. Ens vam quedar tots sorpresos de com han millorat els nostres joves jugadors!




En acabar, vam donar-nos tots la mà i vam fer la fotografia conjunta. Però aquí no acaba tot... La "festa" va seguir dins del gimnàs, on ens esperava un pica-pica amb patates, galetes i beguda!


Els entrenadors estem molt contents de com va anar la trobada, gràcies a tots per assistir! Us esperem a la propera, el 17 de maig a Viladecans.