MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 21 d’abril del 2014

INFANTIL - TORNEIG DE MONZÓN, CAMPIONS!!


Campions al torneig de Monzón!! Han estat uns dies de vivències i experiències inoblidables, hem gaudit del que més ens agrada, aprofitat per créixer com a grup i comprovat que el nostre joc va evolucionant favorablement gràcies al nostre treball i esforç diari.
El camí cap a la final no ha estat fàcil i  més quan després del primer partit vam perdre per lesió al genoll a en David López, aprofito per enviar-li ànims des d’aquí, Davilo torna aviat, res és igual sense tu!!!


Dijous i divendres vam jugar i guanyar els partits del grup, Alcobendas (70-48),CB Prat (71-21),CB.Benalmádena (92-42) abans de jugar dissabte els quarts de final contra Jac Sants (76-50) i les semifinals contra CBT (106-69).


Així doncs ens vam classificar per jugar la final del diumenge contra un rival d’entitat com és el Catalana Occident Manresa, representava un repte més dels que ens esperen aquest final de temporada i una gran oportunitat de jugar en un escenari fantàstic, amb les grades abarrotades de gent, presentació individual dels jugadors i tot el que representa competir per guanyar un torneig. Vam dominar el partit des del primer minut fins al últim per acabar guanyant 97 a 79 punts (53-44 al descans), a més el nostre capità, Gerard Bogunyà, va ser escollit MVP de la final, felicitats crack t’ho mereixies!!


Vam aconseguir els dos objectius que ens vam marcar el cos tècnic i l’equip als entrenaments previs a Monzón , així que només em queda agrair al meus jugadors la seva entrega, sacrifici, compromís i ganes constants de millorar, Lluís, Edu, Davilo, Roger, Àlex, Gerard, Pol, Miguel, Alberto, Adrià sou molt GRANS!!!



I com no, GRÀCIES afició, amb el vostre suport incondicional mai ens trobem sols a la pista.

Dolors Sánchez