MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dilluns, 9 de desembre del 2013

MINI - INFANTIL = CAMPIONS, DOS DE DOS!!!!


Quins dies de Pont de la Puríssima, impressionant!!! Els equips mini i infantil de l’escola han disputat i guanyat respectivament en la seves categories el Torneig Tres Viles i el Topbàsquet de Sabadell. Des d’aquí els volem felicitar pel seu èxit ja que referma la nostra aposta per jugar sempre al màxim nivell possible, el full de ruta que vam traçar 3 anys enrere està més viu que mai!!
 
 
 

Ahir parlant amb el Diego Martinez, entrenador del equip mini, reflexionava precisament sobre l’important que era tenir clar la filosofia que estem seguint, jugar sempre contra els millors per aprendre d’ells. El seu equip és un clar exemple d’aquesta manera de pensar, han patit moltíssim aquesta primera Fase Prèvia contra equips de nivell A un any més grans i per tant més forts físicament, no han pogut sumar ni una sola victòria, però han crescut moltíssim tan individualment com a grup i continuaran treballant fort perquè saben que el millor de tot està per arribar, la temporada vinent recolliran els fruits d’aquest esforç sense cap mena de dubte. Durant aquest torneig van demostrar que la diferencia de ritme i d’intensitat en el joc era molt superior a la resta dels equips participants.
Enhorabona nois, aquest és el camí!
 

 

Seguint la mateixa línia l’equip Infantil ha guanyat el prestigiós torneig Topbàsquet de Sabadell. La Dolors Sánchez ens comentava ahir que tot i la superioritat que hem demostrat en tots els partits tenim molt clar qui som, d’on venim i a on volem intentar arribar. Ara sembla tot fàcil però pensar en guanyar el Topbàsquet era una utopia impensable un any enrere, darrera d’aquestes victòries hi ha moltes hores de dedicació, sacrifici i esforç, per això agraïm especialment el reconeixement del resta d’equips participants  envers el nostre estil de joc, vistós, ràpid, intens i sempre directe a cistella. Ara ens espera un nou repte, el Torneig Rei de Reis de Castelldefels, a on el nivell dels rivals serà màxim, la majoria d’ells canteres d’equips ACB o clubs catalans amb una llarga tradició de participació a tots els campionats autonòmics i estatals. Un pas més que teníem marcat al nostre full de ruta particular, jugar contra els millors ens ajudarà a seguir progressant abans d’encarar una Fase Regular que es presenta apassionant.
 Ànims nois, sou un equip molt GRAN!!