MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

diumenge, 9 de juny del 2013

PREMINI = FINALISTES A BADALONA!!



L'equip premini de l'escola ha jugat aquest cap de setmana un Torneig a Badalona, organitzat per un club històric com la Penya que ens va cursar una invitació que evidentment no vam poder refusar

Els nostres mini-cracks han estat a l'alçada de les expectatives i han disputat un fantàstic torneig, el primer per la majoria d'ells i que per tant recordaran sempre.



El dissabte van disputar a les pistes del Magic de Badalona la fase prèvia, guanyant els tres partits dels equips del seu grup. Avui pel matí a les semifinals, tot i començar amb molts nervis, han superat al C.B.Prat a les pistes annexes del Pavelló Olímpic, i s'han preparat per gaudir de jugar la final a la pista central, la mateixa a on juga l'equip ACB.



I així ha estat, han jugat contra la Penya A, guanyadora aquest any de la categoria premini a nivell A1, a una pista emblemàtica i amb gran ambient a les grades. El resultat final no ha estat favorable als nostres interesos, 50 a 43,  tot i jugar el millor partit del cap de setmana però no podem obviar la gran qualitat del rival, un referent al més alt nivell del bàsquet formatiu.
 

Ens queda la satisfacció de veure la nostra enorme progressió durant la temporada. Al mes de gener ens van guanyar de 40, el mes de març de 11 i ara de 7........  



La nostra filosofia és clara i sencilla, preferim competir sempre al màxim nivell, disputar partits contra els millors equips per aprendre d'ells,  la motivació de jugar contra els millors jugadors ens obliga a tots a superar-nos dia a dia!! 

Enhorabona nois, el futur és vostre!! 

Dolors Sánchez