MANYANET MOLINS

dilluns, 18 de març del 2013

SENIOR = VICTÒRIA A MANRESA!

LA GRAMOLA_CB MANRESA 44 – MANYANET MOLINS 63
Segon partit fora de casa a la zona de Manresa d’aquesta segona volta. Desplaçament complicat i més en un horari de diumenge per la tarda (17:30h). Un altre cop un escalfament per la nostra part força dolent, ja feia pensar que el partit seria complicat.
Primer quart fred, amb moltes errades per la nostra part i poca concentració al partit. Moltes errades, poca tensió defensiva i moltes pilotes perdudes a l’atac, amb imprecisions i poca fluïdesa ofensiva, ha deixat una primera part força dolenta. Lo millor, el resultat, un 13-13 que reflectia el que ja es veia abans de començar.
Segon quart amb la mateixa dinàmica, amb una mica més d’encert que l’equip rival, però mal joc i falta de claredat d’idees i de concentració. Semblava que no teníem ganes de jugar o que realment estavem adormits. A més a més, molt descentrats, en un partit amb un rival més dur que nosaltres, però que per sort, no han estat gaire encertats en atac. Un altre cop, lo millor el resultar, un 7-15 d’aquest quart, deixava el marcador en un 20-27 al final del primer temps.
Inici del tercer quart una mica més concentrats i encara que no hem aconseguit la fluïdesa en el joc, hem estat més ficats en el partit i jugant una mica millor. Tanteig de 10-17, i marcador de 30-44.
Últim quart de mantenir resultat i on a estones hem aconseguit jugar bé en atac, però on també hem tingut moments on hem desconnectat. Marcador del quart de 14-19, que deixava un resultat final de 44-63.
Partit força dolent, però que ha acabat amb una victòria, punt més positiu. Ens cal fer un bon escalfament i sortir concentrats al partit. Millor actitud d’esforç a pista, amb més intensitat defensiva i bloquejar el rebot (assignatura pendent que tenim des de el principi de la temporada). En atac, més paciència per jugar els sistemes, més verticalitat en el 1 contra 1, continuar els bloquejos i carregar més el rebot ofensiu.
A treballar fort aquesta setmana per afrontar dissabte l’últim partit abans de la parada de setmana santa. És important que cada jugador analitzi la seva actitud i el seu joc, i es proposi millorar-ho en els entrenaments.
No gaire bon percentatge en els tirs lliures: 20 de 35.
A seguir treballant!... ens queda molt per fer!