MANYANET MOLINS

dilluns, 25 de febrer del 2013

MINI FEMENI = PARTIT VIBRANT, INTENS I AMB UN ALT PERCENTATGE D'ENCERT EN EL TIR!!

Dissabte vàrem poder viure un partit vibrant contra el rival de la ciutat. Una primera part més igualada amb petites avantatges al marcador no permetia relaxar-se davant un rival que lluitava per ficar-se en el partit. La segona part va ser quan vàrem desplegar el nostre millor joc i d’aquesta manera obrir una escletxa al marcador que al final seria decisiva. El treball defensiu (col·locació atacant-defensora-cistella) va donar els seus fruits i acompanyats de ràpids contracops facilitaven les cistelles fàcils. Així hi tot tenim dificultats per mantenir la colocació defensiva i estar atents a la jugadora amb pilota, que al cap i a la fi es qui origina el joc. (No ens cansem de repetir i d’entrenar que cal en tot moment veure la pilota i la l’atacant.  Destacables els últims dos quarts, on la confiança del treball ben fet ens permetia créixer i seguir jugant el nostre joc.  Bon encert en el tir exterior, la qual cosa obliga als rivals a sortir de defensar-nos (de fet el reglament a mini així ho exigeix). Una cistella de tres punts en tir en carrera de l’Anna va fer aixecar al públic assistent gaudint de bones cistelles. També destacar la Lourdes i la Maria que buscaven amb encert el 1x1 i les següents lectures en quant la defensa reaccionava.  Però també hi va haver molt de caràcter i ganes d’ajudar en tot moment; així ho demostra les bones defenses de jugadores com Neus, Irene, Gal·la, Alèxia, Laura, M. Ripoll i Berta. Aquestes ajudes són invisibles en molts moments del partit als ulls dels espectadors  però no pas de l’atenta mirada dels entrenadors que ho valorem i ho celebrem amb gran entusiasme.

És ben cert, que l’equip rival ens va posar en dificultats per treure la pilota des de la línia de fons o la línia lateral. Però és igualment cert que a mesura que passaven els minuts vàrem millorar en aquesta faceta (molt important aprendre de les errades i viure-les no com a quelcom dolent sinó com a quelcom necessari per millorar).Us esperem el proper dimecres a la sessió d’entrenament. Us convido (a les jugadores a què passeu tres coses que vàrem fer bé i una que cal millorar. Millor si les porteu per escrit). Feu córrer la veu.