MANYANET MOLINS

diumenge, 13 de gener del 2013

SENIOR = BONES SENSACIONS!

SANT MIQUEL ARCANGEL 79 – GLOBALCAT TELECOM AT ST VICENÇ 50

Primer partit després de l’aturada del Nadal. Partit a casa, amb canvi d’horari (diumenge matí, en lloc de dissabte a la tarda), tot plegat una prova per veure la tornada a la competició de l’equip.

Partit a priori fàcil, per la classificació del rival, però que per la igualtat de la lliga no ens podem refiar de ningú. Inici del partit fred, amb un 6-8 els primers 5 minuts. Un canvi d’actitud, aconseguint defensar una mica millor i aprofitar per fer contra-atacs, ens ha portat al 25-15 del final del primer quart.

Segon quart amb un joc desigual i errades per part dels dos equips. Un parcial de 15-9 deixava el primer temps en un 40-24 i el partit encarrilat.

Tercer quart molt igualat, i encara que hem començat amb un 12-3, que ens deixava a 25 punts, hem notat molt que el partit estava força decidit i hem baixat el nivell. Amb tot i això, el parcial s’ha guanyat per un 20-18, que ens deixava en un 60-42.

Últim quart de tràmit amb un 19-8. Al final, 79-50 per un partit on es pot dir que la part més positiva ha estat la victòria i la tornada a la competició, que ens prepara per les tres properes jornades, on ens esperen el 3r, 2n i 1r de la classificació. Sens dubte, tres partits molt complicats que ens ficaran a prova.

Com a coses a treballar: defensivament, bloquejar millor el rebot, analitzar millor als atacants per saber defensar-los eficaçment i millorar la rotació de les ajudes. En atac, ser més agressiu cap a cistella amb la pilota, aconseguir més mobilitat global i jugar una mica més en equip. Amb tot, felicitar a l’equip per la victòria.