MANYANET MOLINS

dilluns, 28 de gener del 2013

SENIOR = BON PARTIT PER TANCAR LA PRIMERA VOLTA!

Sant Miquel Arcàngel 70 - C.B SAB B 51

Últim partit de la primera volta contra un rival complicat, el segon classificat. Partit a casa on calia, desprès de la derrota de la setmana passada a Artés, sortir molt concentrats i així ha estat. Partit molt seriós durant els 40 minuts contra un rival molt intens defensivament i amb molta mobilitat a l’atac.
Primer quart amb alternances al marcador, però ja des de el primer moment, ficant-nos per davant al marcador, i que ja seria així fins al final del partit. Un 19-13 al final del primer quart demostrava una bona concentració defensiva.
Segon quart on el nivell defensiu del rival s’ha incrementat i també la mobilitat ofensiva que ens ha fet cometre moltes faltes i masses imprecisions a l’atac que es traduïen en errades ofensives, però amb tot, hem aconseguit mantenir-nos en el partit i amb un 11-9 del quart, deixava el primer temps en un 30-22, mostra de la igualtat dels dos equips i el tipus de partit, on les defenses estaven per sobre dels atacs.
Inici del tercer quart molt concentrats amb un parcial de 10-0, que semblava que deixava el partit ja decidit, però on l’equip rival ha demostrat que pensava lluitar fins al final e incrementant novament el seu nivell defensiu, ha respost amb un 6-12, que deixava el parcial d’aquest tercer quart en un 16-12 i el marcador en un 46-34.
Últim quart de nou com el tercer, amb un 9-0 inicial que ens portava als 21 punts d’avantatge. Amb 5 minuts per davant, ha sigut ja qüestió de controlar el partit, encara que s’ha notat una mica de relaxació, que ha fet que els atacs estiguessin per sobre de les defenses, a diferència dels altres 3 quarts. Al final, un 24-17 que ha deixat el marcador final en 70-51.
Bon partit que demostra l’evolució de l’equip. Estem treballant millor defensivament, amb bones ajudes i més intensitat i això ens dona control del partit. Encara ens falta millorar més a l’atac. Cometre menys errades en les transicions defensa-atac, mes intensitat cap a cistella de manera individual i col·lectiva, i una mica més de paciència a l’hora de fer els sistemes, tant marcant més cada moviment i mirant totes les opcions que es generen, com tenir més paciència per portar fins al final els moviments, per tal de que l’equip rival treballi més defensivament i poder així buscar millors opcions d’entrada i de tir.
Felicitar a l’equip per la victòria i pel bon partit fet.