MANYANET MOLINS

dilluns, 28 de gener del 2013

JUNIOR= PREPARATS PER REBRE AL LIDER!

Sant Miquel Arcàngel 86 - C.B. Papiol 46

Bon partit del equip junior davant un numerós públic contra el C.B Papiol, un bon equip de bàsquet que va notar massa la baixa del seu pivot titular i referent.

El partit va estar molt igualat al primer quart i no va ser fins als ultims moment del segon quan vam poder agafar les primeres avantatges. Al descans el marcador era de 37 a 26 punts.

Tot va canviar a la represa, vam ser capaços de jugar molt concentrats, fer una bona defensa, millorar l'encert en tirs lliures (64%) i desplegar el millor bàsquet de la temporada, aconseguint la màxima anotació fins ara.

Amb aquesta victòria  tanquem la primera volta i rebem al lider dissabte vinent, el C.B. Gelida, Intentar superar-lo és un repte apassionant que ens ha de motivar per treballar fort als entrenaments d'aquesta setmana.