MANYANET MOLINS

diumenge, 29 d’abril del 2012

MINI: VICTÒRIA TREBALLADA!

B.B. Molins 95 - Escoles Pies Sabadell 62

Malgrat el que pugui semblar mirant el resultat final, no va ser un partit del tot còmode per nosaltres.
Al començament el partit va ser molt igualat, jugavam poc concentrats , amb falta de ritme, segurament degut a la manca de partits, en aquest mes d'Abril només hem jugat un cop degut al descans de Setmana Santa i la jornada passada vam descansar per obligació del calendari.

Malgrat això poc a poc vam anar entrant en el partit i en la segona part ja vam jugar més intensos i vam començar a dominar el joc i el marcador. A la mitja part el resultat estava força ajustat, 38 a 30.
¨

Poder no va ser el millor partit de la temporada però l'equip va estar seriós, motivat, intens i va saber jugar amb compromís i ofici.

Felicitats nois per aquesta nova victòria que ens apropa una mica més a la nostra gran il.lusió: SER QUARTS CLASSIFICAT DEL NOSTRE GRUP A NIVELL A1!!

Ànims, dissabte que ve ens espera un difícil i apassionant partit a Manresa!!!