MANYANET MOLINS

dilluns, 12 de març del 2012

MINI FEMENI: VICTÒRIA A DOMICILI!!!!!!!!!

Després de llevar-nos ben d'hora per anar a jugar a l'Arboç i de realitzar un bon treball durant la setmana, per fi  ens hem endut la victòria.

Avui hem viscut un partit amb dues parts molt diferenciades. Una primera part que ha guanyat el Sant Miquel 16-28, amb bones defenses i un gran encert amb els tirs exteriors. També han corregut bons contraatacs.
I una segona part que han guanyat les locals 37-29. El nostre error com demostra el parcial ha estat en defensa, i hem arrivat a l' últim quart perdent de 4 punts.
El vuitè i ultim quart ha sigut molt emocionant ja que durant uns minuts els nervis han aparegut per els dos equips amb pèrdues de pilotes constants i molts tirs fallats, però finalment les nostres noies han fet uns úlims tres minuts molt bons en defensa i sobretot han afinat punteria i s'han emportat el quart (5-13) i el partit (53-57).

Felicitar el mini femení per la victòria d'avui i esperar que ens doni moral de cara a la segona volta.

Roser i Cristina (entrenadores Mini Femeni)