MANYANET MOLINS

MANYANET MOLINS

dijous, 30 de desembre del 2010

MINI VERD: Torneig del Molinet

El dia 29 de desembre de 2010 vam participar al Torneig del Molinet i ens va tocar per sorteig jugar contra el Sant Just A. A l'equip rival els jugadors eren un any més grans que nosaltres i estan acostumats a jugar a nivell A. A molts de nosaltres ens feia il.lusió jugar contra ells per poder millorar.
 
Vem anar en tren tots molt nerviosos i callats.No estavem per bromes. Al arribar vam veure que tot era diferent, el camp, les canastes i els tableros. Però sobretot que hi hagués tant de public ens va sorprendre molt.
 
Quan vam començar el partit ens va costar molt  defensar bé i en atac encara era més complicat perque l'equip contrari defensava molt bé. Al acabar cada quart hi havia queixes entre nosaltres perquè no tots ens esforçavem igual i es veia que hi havia diferencies de ritme sobretot quan tocava defensar. Tot i que a la segona part vem intentar millorar no ens va servir de gaire perque el rival seguia anotant sense problemes.
 
Quan vem acabar el partit estavem tots molt enfadats per la derrota però tot i així l'Eva ens va deixar anar a jugar pel Saló de la Infancia.
 
Avui pel matí a l'entrenament hem reflexionat entre tots i hem arribat a un acord per defensar millor a partir d'ara.
 
Adria Vendrell, Jugador del Mini Verd